VEEL GESTELDE VRAGEN

Waarom is de Beckers Marketing Challenge uitgeschreven? 

We kennen allemaal wel de pay-off ‘Lekkers van Beckers’. Toch is Beckers niet meteen top of mind als je aan snacks denkt. Daar willen we graag verandering in brengen en willen juist jonge creatievelingen een kans geven om ons hierbij te helpen en te laten zien wat allemaal in huis hebben!

 

 

Mag iedereen aan de challenge deelnemen?

Ja, iedereen die ouder is dan 16 jaar of ouder kan deelnemen aan de Beckers Marketing Challenge. Voldoe je niet aan deze voorwaarde, dan is deelname niet mogelijk, tenzij je uitdrukkelijke toestemming hebt van je ouders/ voogd. Ook is deelname niet mogelijk voor medewerkers van Beckers en Izico.

 

 

Waarom zou ik een account aanmaken en deelnemen aan de Beckers Marketing Challenge?

In de Beckers Marketing Challenge kun marketeers, designers, reclamemakers en dromers laten zien dat ze echt creatief zijn door een spraakmakende campagne te bedenken voor Beckers. De beste 3 concepten winnen prijzengeld (totale prijzengeld is €5.000,-) én maken kans op (een deel van) het uitvoeringsbudget van €10.000,- om de campagnes uit te gaan voeren! 

 

 

Kost het geld om een account aan te maken of aan de challenge mee te doen?

Nee, het aanmaken van een account en het deelnemen aan de challenge is helemaal gratis.

 

 

Mag ik meerdere concepten inleveren?

Ja, je mag een onbeperkt aantal concepten inleveren.

 

 

Hoe kan ik een concept uploaden?

Maak eerst een account aan. Lees vervolgens de briefing en bijhorende (rand)voorwaarden van de Beckers Marketing Challenge. Ga aan de slag en werk je ideeën uit tot een inspirerend en professioneel concept. Via het tabblad ‘meedoen’ bij de challenge kun je je concept uploaden.

 

 

Hoe zit het met het intellectueel eigendom van mijn concept?

Als deelnemer aan de Challenge ga je er met de inzending van je concept mee akkoord dat je concept de CC0 licentie van Creative Commons (www.creativecommons.nl) krijgt toegewezen. Hiermee kan Beckers je concept naar alle vrijheid gebruiken en naamsvermelding is daarbij niet verplicht. Wanneer je hier niet mee akkoord gaat, is deelnemen aan de Beckers Marketing Challenge helaas niet mogelijk.

 

 

Is het mogelijk om met meer personen één concept in te leveren?

Ja, dit is mogelijk met maximaal 4 personen per groep. Iedere deelnemer dient wel een eigen account aan te maken.

 

 

Hoe zit het met de verdeling van het prijzengeld bij deelname met een groepje?

Bij deelname in groepjes moeten alle deelnemers een challenge account hebben aangemaakt. Het prijzengeld wordt overgemaakt naar de hoofddeelnemer (degene die het concept uploadt) en hij/ zij zal het prijzengeld zelf onder de groepsleden moeten verdelen.

 

 

Moet ik belasting betalen over het verdiende prijzengeld?

De op de website genoemde prijzengelden zijn bruto bedragen. Het gewonnen prijzengeld valt onder de kansspelbelasting. Dit houdt in dat over bedragen boven de 449 euro 29 procent belasting moet worden afgedragen. De organisatie van de Beckers Marketing Challenge zorgt voor de afdracht. Je ontvangt dus een netto uitkering.

 

 

Wanneer wordt het prijzengeld overgemaakt?

Het prijzengeld wordt binnen twee weken nadat de (eind)uitslag bekend is gemaakt, overgemaakt.

 

 

Wie beoordeelt de inzendingen?

De inzendingen worden beoordeeld door de jury. Lees meer over de juryleden

 

 

Hoe weet ik dat mijn concept goed is geüpload?

Je ontvangt per mail een ontvangstbevestiging zodra je concept is ontvangen (let op! deze kan in je spambox terecht komen). Bovendien kun je je geüploade concepten bekijken via ‘mijn inzendingen’ in je account.

 

 

Wanneer wordt de uitslag bekend gemaakt?

De winnaar van de vakjury prijs wordt eind januari 2017 bekend gemaakt. Lees hier meer over het proces.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!